Samenwerking

Het wordt gezien als een van de bouwstenen van een goed herstel. Een goede samenwerking tussen de therapeut en de vereniging of het bedrijf waarbij je bent aangesloten.

Om het herstel positief te beïnvloeden tracht De Swart Fysiotherapie, Manuele Therapie & Coaching om de contacten zo direct en de lijnen zo kort mogelijk te houden.

 

In het onderstaande overzicht kun je zien met welke verenigingen en organisaties samengewerkt wordt

De Swart Fysiotherapie Manuele Therapie Melderslo

Voetbal

De voetbalafdeling van SV Melderslo wordt begeleid in het geven van rompstabiliteitstraining, hervatting van trainingen na een blessure en het behandelen van blessures.

De Swart Fysiotherapie Manuele Therapie Melderslo

Korfbal

Op het gebied van rompstabiliteit, kracht en blessurebehandeling wordt de korfbalafdeling van SV Melderslo ondersteunt. Tevens het diagnosticeren van blessures valt binnen deze samenwerking.

De Swart Fysiotherapie Manuele Therapie Melderslo

Limed Sport

Deze onderneming waar men kan kickboksen en beroep kan doen op een personal trainer wordt ondersteund bij blessures en advies.

 


Fitklub

De krachttraining van een revalidatieproces (na een operatie) vindt plaats bij de Fitklub. Fitklub is een fitnesscentrum gevestigd in meerdere dorpen, waaronder Horst.

Samen in Beweging

Samen in Beweging geeft lessen in groepsverband voor de 50 plusser. Bij alle activiteiten wordt aandacht geschonken aan beweeglijkheid, spierkracht, uithoudingsvermogen en coördinatie. Sporten en bewegen zorgt er op deze manier voor dat de 50 plusser langer onafhankelijk kan blijven maar ook om sociale contacten op te doen.

Samenwerken?

Ondernemingen en verenigingen zijn altijd welkom om een samenwerkingsverband aan te gaan.

Voor contact is De Swart zowel telefonisch als via mail bereikbaar. Neem een kijkje op de contact pagina.